Kai Yang 4 port

     
 400 g Kycklingfilé, strimlad
2 dl Haricots verts
1 bukett Pak Choi eller kinakål, strimlad
1 Röd paprika, strimlad
2 dl Böngroddar
1 burk Vattenkastanjer
2 msk Olja
Salt
400 g Nudlar
1 msk Vitlök, finhackad
2 tsk malen Ingefära malen
2 tsk Koriander
1/2 msk Spiskummin
1 msk Santa Maria Sambal Oelek
1 dl Ketjap Manis
1 1/2 dl Sweet Hot Chili Sauce

TILLAGNING
Värm matoljan i en wok eller stekpanna, tillsätt kycklingen och snabbstek under några minuter. Tillsätt haricots verts, Pak Choi och vattenkastanjerna. Tillsätt kryddorna och Ketjap Manis, smaksätt med salt. Koka nudlar i saltat vatten i ca 3 minuter. Spola av nudlarna i ett durkslag. Lägg nudlarna åter i kastrullen och tillsätt Santa Maria Sweet Hot Chili Sauce efter smak. Tips! Gott till är något svalkande som kan bestå av ett fruktfat bestående av melon, papaya och ananas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback