Kai Yang 4 port
400 g Kycklingfilé, strimlad
2 dl Haricots verts
1 bukett Pak Choi eller kinakål, strimlad
1 Röd paprika, strimlad
2 dl Böngroddar
1 burk Vattenkastanjer
2 msk Olja
Salt
400 g Nudlar
1 msk Vitlök, finhackad
2 tsk malen Ingefära malen
2 tsk Koriander
1/2 msk Spiskummin
1 msk Santa Maria Sambal Oelek
1 dl Ketjap Manis
1 1/2 dl Sweet Hot Chili Sauce
TILLAGNING
Värm matoljan i en wok eller stekpanna, tillsätt kycklingen och snabbstek under några minuter. Tillsätt haricots verts, Pak Choi och vattenkastanjerna. Tillsätt kryddorna och Ketjap Manis, smaksätt med salt. Koka nudlar i saltat vatten i ca 3 minuter. Spola av nudlarna i ett durkslag. Lägg nudlarna åter i kastrullen och tillsätt Santa Maria Sweet Hot Chili Sauce efter smak. Tips! Gott till är något svalkande som kan bestå av ett fruktfat bestående av melon, papaya och ananas.